Een hijskraan inzetten bij vintage goederen - 035vintages.nl
Home » 3 redenen om een Hijskraan in te zetten bij het plaatsen van vintage goederen

3 redenen om een Hijskraan in te zetten bij het plaatsen van vintage goederen

 Vintage lijkt weer helemaal in opkomst te zijn. Dat is ook logisch, want oude spullen zijn vaak robuust gemaakt. Hierdoor gaan deze spullen een stuk langer mee en kunnen ze eenvoudig worden opgeknapt. Er zijn natuurlijk meerdere manieren om deze spullen op een veilige manier te vervoeren. Vintage spullen zijn vaak een stuk robuuster gemaakt, dan de productie van tegenwoordig. Dit betekent ook dat deze spullen als snel een stuk zwaarder zijn.

Waar moet ik aan denken bij vintage spullen?

Je kunt bij vintage spullen aan veel dingen denken, bijvoorbeeld aan kleding of aan servies. Dit zijn vaak de wat kleinere dingen waar iedereen wel iets van in huis heeft. In dit artikel zal het vooral gaan over zware of moeilijk vervoerbare goederen. Bijvoorbeeld een vintage piano, die van de bovenste etage getild moet worden of een zwaar beeld dat vanuit de achtertuin naar voren toe moet.

Een hijskraan inzetten om zware vintage meubels naar boven te tillen

Een hijskraan kan worden ingezet om zware vintage meubels naar boven te tillen. Dit maakt het plaatsen een stuk eenvoudiger en veiliger. Je hebt natuurlijk geen vaste hijskraan nodig voor deze eenmalige klus. Je kunt voor deze klus eenvoudig een mobiele hijskraan huren.

Daarnaast kan een autolaadkraan worden ingezet, als er ook goederen aanwezig zijn om te vervoeren. De autolaadkraan kan zelf de vintage goederen laden en dus gelijk vervoeren.

Een vintage piano van de bovenste verdieping naar beneden vervoeren

Een piano heeft vaak een hoge waarde, maar is niet eenvoudig uit elkaar te halen. Laat staan eenvoudig te vervoeren. Vandaar dat er in redelijk veel gevallen wordt gekozen om een hijskraan in te zetten. Zo kun jij dit veelal geliefde instrument meenemen naar je volgende huis.

De piano in de meeste gevallen door het raam of een deur naar buiten worden getild. Met behulp van het juiste hijsgereedschap staat de piano binnen een ochtend weer veilig beneden.

Een moeilijk bereikbare plaats in de stad

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen lift hebt, maar wel in een appartement woont op drie hoog. In dit geval is het ook niet onverstandig om gebruik te maken van een hijskraan. Steeds meer hijskranen kunnen ook hijsen met elektriciteit. Ook in deze speelt namelijk de toekomst van diesel een grote rol. Dit is voor meer ondernemers een probleem.